Julehilsen fra X-Noise 2020

Julehilsen fra X-Noise 2020

I en tid og i en verden der endringer skjer raskere enn noen gang er det smartest å se fremover og ikke bakover.

Allikevel har et tilbakeblikk på 2020 lært oss noe viktig. Nå må fokuset på bærekraft, omstillingsevne og innovasjon være sterkere enn noen gang.

Vi har uhemmet reist verden rundt både privat og i forretningsøyemed, og hvem skulle vel tro at en svipptur til nabolandet skulle være problematisk. Plutselig har stengte grenser vært en kjennsgjerning med langt alvorligere konsekvenser enn at en sydentur var saga blott.

Endringsledelse i bedrifter ble for alvor omsatt i praksis, og i vår håndtering av prosjekter har fokuset på tillit og etikk fått enda mer vekt enn før. X-Noise jobber hardt med etikk og integritet i forholdet til våre leverandører og kunder, det er viktig. Hjemmeproduksjon og nærhet til leverandører er viktigere enn aldri før.

Endringer skaper også enorme muligheter for mange, og markedet får raskere tilgang på produkter som løser utfordringer i hverdagen.

I X-Noise har vi brukt våren og høsten til produktutvikling for et bedre arbeidsmiljø. Dette er nå tilgjengelig for alle enten det er i industrien, bygg&anlegg eller andre steder. Følg oss på sosiale medier og dere vil få masse spennende nyheter og informasjon.

Fremtiden har behov for gode team og med Slåttland Group, vår sterke eier sitt slagord Together for the best solution, ønsker X-Noise alle en riktig God Jul og et Godt Nytt År fullt av nye muligheter!

Hilsen

Tor Henning Gulbrandsen
Daglig leder
x-Noise

Anja
anja@x-noise.no