Støyskjerming

Støyskjerming, Lyddemping, Akustikkplater, Lydabsorbenter, Lydisolasjon, Støydempende gardiner, Måling av støy, Støydiagnostikk, Motordrevne rullegardiner, Støyreduserende vegger.

Er du på leting etter en løsning for støydemping/støyskjerming, men vet ikke helt hva du skal lete etter? Er du usikker på hvor støyen er som verst, hva som generer mest støy og hvordan det ligger an i forhold lovgitte støygrenser?

Da er du hjertelig velkommen til å kontakte oss eller sende oss en e post så skal vi hjelpe deg videre i prosessen og finne den aller beste løsningen!

Kontakt oss for en uforpliktende prat.

 X-Noise har vært en leverandør av støymåling og støydempende løsninger siden 2009 og vi kan hjelpe deg enten det gjelder støy i industribygg, borettslag, næringsmiddelindustri, verksteder, skytebaner eller ved større anlegg som borerigger, skip eller andre store anlegg.

Våre sertifiseringer:

 

Her kan du se noen av våre prosjekter.

Vår partner i Nordland, Troms, Finnmark og Trøndelag er Helgeland Portservice AS

Stoyhus-Aluminium3
X-Noise. Pålitelig og profesjonell partner med fagkunnskap fra måling til engineering og ferdig løsning.

Støy på arbeidsplassen eller i nærmiljøet er både plagsomt og helseskadelig. Både konsentrasjonsevne, oppfattelsesevne, sikkerhet og hørselsevne kan bli påvirket og kan gi både stress og ubehag, samt svekket hørsel. Bruk av hørselvern kan være en løsning, men kan gå på bekostning av sikkerhet hvis man ikke kan høre andre lyder og alarmer.

Fleksible, modulbaserte løsninger for å redusere støy

X-Noise leverer til olje og gass med standard dokumentasjon iht NORSOK. 

X-Noise Silencer  kan også brukes som værbeskyttelse og til isolasjon. 

X-Noise har over 20 års erfaring på dette feltet. Vi er en erfaren samarbeidspartner som kan delta fra utredning til sluttinstallasjon med rapport om støybildet.

X-Noise Silencer i syrebestandig materiale 316 Fleksible modulbaserte løsninger.

X-Noise Silencers kan også brukes som værbeskyttelse og til isolasjon.

X-Noise har over 20 års erfaring på dette feltet. Vi er en erfaren samarbeidspartner som kan delta fra utredning til sluttinstallasjon med rapport om støybildet.

Tilpassede løsninger. 

Inspeksjonsluker og vinduer på ønsket plassering. Kan også brukes for å opprettholde stabil temperatur. Tilgjengelig med eksplosjonsberegning. Kan leveres flatpakket.

 

GE Starter (2)

Modulbasert system.
X-Noise Silencer er utviklet i samarbeid med SINTEF.

IM000172 (2)

Vi kan også levere eksplosjonsberegninger for olje og gass

Mobilt kontroll rom / kontor

Modulbasert system

  • Kan innredes som kontor, spiserom, kontrollrom, etc.

  • Lys og luftkondisjonering førerhus integreres.

  • Bygget med moduler av støydempende elementer i aluminium eller rustfritt stål.

 
 
  • Utvendig overflate kan enkelt rengjøres.

  • Kontrollrommet er konstruert i henhold til mål tatt på stedet.

  • Modulen leveres flatpakket og enkel å installere.

1-Fresenius-Kabi

X-Noise teknologien – fra måling til ferdig løsning.

Vi er din totalpartner for reduksjon av støy på arbeidsplassen, og har mer enn ti års erfaring med å produsere tekniske løsninger for
reduksjon av støy, både til landbaserte og offshore markedet.

Alle X-Noise-produkter er utviklet av oss  i tillegg til anerkjente produsenter av deler og elementer.

X-Noise tilbyr alt fra selve støymålingen til engineering/design, produksjon, installasjon og eventuelt opplæring, service og vedlikehold på våre produkter og tjenester. X-Noise kan levere tjenester og produkter i hele landet, også i utlandet. Ta gjerne en titt på noen referanseprosjekter.

STØYMÅLING

Utstyret X-Noise benytter til å «fotografere» støyen gir et bilde i likhet med det man kjenner fra varmesøkende kameraer. Et skjermkamera med 156 mikrofoner og avansert programvare gir et helt nøyaktig bilde av hvor støykilden befinner seg.

Med slik informasjon tilgjengelig kan man for eksempel sette inn tiltak i et svært begrenset område, og likevel oppnå bedre resultater enn med massiv støyskjerming eller -demping. Det kan gi langt lavere kostnader enn først antatt.

Ta kontakt med oss for mer informasjon og hjelp.