Rammeavtale med Skagerak Kraft

Anleggene ligger fra Valdres i nord til Kragerø i sør. Avtalen med Skagerak Kraft har en varighet på tre år, med opsjon om ytterligere forlengelse.

 

 

X-Noise skal levere komplett løsning bestående av:

  • Kartlegging av støy ved bruk av visualiseringsteknologi
  • Produksjon og installasjon av støyreduserende produkter
  • Opplæring av personell

Kundens uttalelse:

«Skagerak Kraft har nå inngått samarbeid med X-Noise som en viktig del av HMS-satsingen på forebyggende tiltak for å opprettholde til enhver tid gjeldende krav til arbeidsmiljø. Valget er innstilt på X-Noise fremfor andre aktører i bransjen på bakgrunn av at X-Noise har praktisk rettet organisasjon, fokus på bærekraftig materiell og innovative tekniske løsninger, samt er godt rustet for framtida med kontinuerlig evaluering av forsyningskjeden og strukturert kundeoppfølging.».

 

X-Noise oppsummerer seieren i anbudsprosessen:


– Vi er veldig glade for denne avtalen, og gleder oss til å kunne jobbe sammen over tid for å få å finne de beste løsningene og bidra til å redusere støy i arbeidsmiljø hos Skagerak Kraft. Vi opplever stadig økende etterspørsel etter våre tjenester, som følge av økt fokus på støy i arbeidsmiljøet sier, daglig leder i X-Noise, Tor Henning Gulbrandsen. X-Noise er spesielle med at vi har fleksibel produksjon i Norge, visualiseringsteknologi og har lang erfaring og kompetanse med støydemping.

FAKTA OM X-NOISE

X-Noise er leverandør av støymåling og støydempende løsninger. Siden 2009 har X-Noise levert teknologi, kunnskap, design og fabrikert løsninger for reduksjon av støy på land og offshore. Selskapet satser på nye metoder hvor visualisering av støy og diagnose er en del av leveransen. X-Noise er og ISO sertifisert, som trygghet for våre kunder og partnere. Å dokumentere bærekraft i våre leveranser ligger i design og løsningskonseptene.